8. toukokuuta 2013

Synttärisankarin lappuhaalarit ja pehmoauto

Päivänsankarin juhla-asuksi ompelin turkoosista vakosametista lappuhaalarit. Kaava löytyy Ottobre-lehdestä 1/2010. Itse tein haalarit vain yhdellä takataskulla, sen verran naftisti minulla oli kangasta ja ajatuksissani  vielä leikkasin yhden kappaleen tosi hassusti. Lahkeissa oli mittaa aika reilusti, varmaan viisi senettiä leikkasin lahkeiden mitasta pois ennen kuin tuli sopivan mittaiset. Muita muutoksia en kaavaan tehnyt. Tuli kivan malliset housut, lappuhaalarit onkin olleet minulla ompelulistalla jo pitkään.Tämän aamun pikaompeluksena syntyi autotyyny meidän pienelle autofanille. Mitkään pehmolelut eivät kelpaa unikaveriksi vaan sänkyyn pitää saada illalla vähintään kaksi pikkuautoa. Niiden vieressä/päällä taitaa vaan ol
la vähän epämukava nukkua joten surautin sitten tällaisen pehmoisemman auton. Saapa nähdä, kelpuuttaako poika tämän nyt sitten unikaveriksi :)
Kaava löytyi täältä ja kankaat valikoituivat sen mukaan, mitä puuvillakankaiden pinossa oli päällimmäisenä tarjolla. Teen sitten paremman version jos autosta tulee tykätty unikaveri. 3 kommenttia:

Julia / Miiinullekko kirjoitti...

Ihanat lappuhaalarit ja hauska pehmoauto (:

NuppuNeula kirjoitti...

Hienot haalarit! :) (Ja hieno verho takana. ;) )

glenni kirjoitti...

ihanat lappikset ja sähäkkä auto!