14. toukokuuta 2013

Tilkkulaatikon laihdutusta

Työn alla on kyllä pari vähän isompaakin juttua mutta viime päivinä on tullut lähinnä tuhottua kaikenlaisia kankaanpalasia ja tilkkuja. Toistaiseksi en ole ostanut tässä kuussa ollenkaan uusia kankaita ja koska en ole saanut kovin montaa metriä kuitenkaan kankaita vielä tuhottua niin varastojen tyhjennys jatkukoon tästä eteenpäinkin. Mutta mm. tällaisia juttuja olen saanut jo valmiiksi asti:

Muutama ruokalappu pöytäliinan kulmista (leikkasin neliön mallisesta palasta ympyrän mallisen liinan pyöreään pöytäämme ja joka nurkasta jäi sen verran vahakangasta yli että niistä sai sopivasti aina yhden ruokalapun. Nämä menivät myyntiin.


 Pojan kanssa yhteistyössä syntyi pussukka kynille. Meillä piirretään kovasti mutta kynät tahtovat jäädä pyörimään milloin minnekin pitkin pöytiä ja lattioita mutta toivottavasti tästä lähtien kynät löytäisivät tiensä tähän kynäpussukkaan. Vuorina ja taustapuolella jotain kaapissa pitkään marinoitunutta puuvillakangasta. Kuvaan on kuulemma piirretty ainakin auto ja kukka. Kangastussien oli tärkeää olla tarkasti rivissä, jos äiti vahingossa yritti muuttaa kynien järjestystä oli siitä seurauksena kiukkuinen pikkupoika :D


Neuvolakortin kansia tuli tehtyä yhteensä 18kpl vanhoista retrokankaista. Nämä menevät myyntiin facebookiin ommeltujen vaatteiden kirppikselle.


Vielä pikainen kurkistus työn alla oleviin juttuihin. Näistä lisää kunhan saan hommat valmiiksi asti :)

4 kommenttia:

Maria ~ Kiikkusaari kirjoitti...

Wau, kun olet ollut aikaansaava! Nuo ruokalaput on ihania <3

Nunnukanuu kirjoitti...

Ihana tuo tilkkutyö, -peitto? Mullakin on tilkkujutut mitkään hautuneet mielessä, jospa jossain välissä uskaltaisin leikkaamaankin :)

glenni kirjoitti...

voi kuinka ihania olet saanut aikaiseksi ja kaikkea kivaa vielä tulossakin! ihana idea tuo penaali!

Liisa Myllylä kirjoitti...

tätillekki kelepais tuollanen penaali...:)