28. huhtikuuta 2013

Jotta synttärivieraat löytävät oikealle ovelle


Itse asiassa minun oli tarkoitus tehdä tällainen tervetuloa-viiri/lippunauha jo viime vuonna pojan 1-v synttäreille mutta kaikessa tohinassa se sitten jäi. Nyt sain kuitenkin aamulla insipiksen ja tein sitten viirinauhan valmiiksi asti kun kerran värkitkin olivat jo olemassa.


Netti on pullollaan toinen toistaan hienompia viirinauhoja ja ovikoristeita synttäreitä varten mutta tämä kelpaa meille vallan mainiosti. Nauhat ja kirjaimet ovat askarteluhuopaa (Tiimarista), kirjaimet kiinnitin pohjahuopaan sprayliimalla (kangastukusta) ja nauhana laatikon perältä löytyneet pätkät valkoista vinonauhaa.


Nyt osaavat vieraat sitten ensi lauantaina suunnistaa oikealle ovelle :) Seuraavaksi pitäisikin ommella päivänsankarille jonkinlaiset juhlavaatteet.5 kommenttia:

Miia Hakala kirjoitti...

Hienot viirit!
Pitäisiköhän itsekin tehdä vaikka vieraita ei tulekaan, kuin muutama (aikuinen) sukulainen... Mutta jos se olisi lapsesta hauska juttu :)

siny kirjoitti...

Meillä oli pienenä tällainen tervetuloa-nauha paitsi että se oli tehty ihan vaan paperista ja kirjaimet olivat aika lailla a4-arkin kokoiset. Muistan kun olin ehkä 4-v kun sain leikata kirjaimia äidin apuna :) Eli mieleen on jäänyt vastaavanlainen juttu ainakin itselleni.

Laura kirjoitti...

Kaunis viirinauha!

Johanna kirjoitti...

Hei. Mun sprayliima on sellaista, joka haihtuu itsekseen pois. Onko sulla sellaista joka jää?

siny kirjoitti...

Ainakin nuo ovat vielä paikallaan kun eilen liimasin :)
Mulla on tarkoituksena vielä ommella nuo kirjaimet ääriviivoja myöten kiinni että pysyvät varmasti paikallaan kun tosiaan en tuon liiman pitävyydestä ole ihan 100% varma.