7. marraskuuta 2013

Isäinpäivälahjoja vol.1

Pakko kai tämäkin projekti on täällä esitellä vaikka itse olen lopputulokseen melkoisen pettynyt. Tein tällä samalla idealla miehelleni paidan kokoamaani isyyspakkaukseen silloin kun odotimme ensimmäistä lastamme vuonna 2010. Tekstinä paidassa oli vaan silloin "ISI" ja paita on kyllä kieltämättä ollut ahkerasti käytössä. Appiukko onkin monesti hienovaraisesti vihjaillut että sellainen supervaari- paita olisi aika kiva ja nyt päätin vihdoinkin tarttua tuumasta toimeen kun kerran isänpäiväkin on sopivasti viikonloppuna. Kyllähän pian kahdeksan lapsenlapsen vaari nyt yhden supervaari-paidan on ansainnut :)


No joo, meinasin jo heittää räpellyksen roskiin mutta mies sai puhuttua ympäri ja pakko kai tämä on sitten sinne lahjapakettin kääriä. Onneksi tämä näyttää ainakin miehen sovittamana paremmalta kuin hengarissa roikkuessaan, täytyy toivoa että tämä nyt olisi edes suunnilleen sopiva myös appiukolle mutta jatkossa käytän kyllä jotain muuta kaavaa (ja parempilaatuista trikoota) näihin miesten t-paitoihin.

Tuo väärän sävyinen resori menee vaihtoon heti kun saan hankittua jostain paremmin tähän hassun sävyiseen kankaaseen passaavaa resoria. Viime viikkojen (tai oikeastaan kuukausien) vähäisillä yöunillakin saattaa olla vaikutusta siihen että pienikin vastoinkäyminen tuntuu heti ylitsepääsemättömältä epäonnistumiselta. Jospa vihdoinkin saisin ensi yönä nukuttua niin aamulla voi sitten tarkastella tätäkin projektia uusin silmin. Että lämpimästi tervetuloa pitkästä aikaa minunkin luokseni nukkumatti, täällä tarvittaisiin kipeästi kunnon yöunia.

1 kommentti:

Ulma kirjoitti...

Hieno paita tuo on ja tosi kiva idea! Oon varma että vaari on otettu! Tiedän kyllä että väsyneenä ne pienetkin vastoinkäymiset tuntuu isoilta mutta älä huoli, paita on oikeasti tosi hieno!