6. marraskuuta 2013

Sitterin uudet päälliset

Vauvajuttuja taas, yllätys yllätys... Tänään olisi kasassa raskausviikkoja tasan 30+0 eli kymmenisen viikkoa vielä edessä mahan kasvattelua (toivottavasti ei ainakaan enempää mutta maksimissaankin 12 viikkoa enää). Vauvajutut pyörivät mielessä ja pikkuhiljaa pitäisi alkaa listaamaan että mitä meiltä vielä puuttuu.


Tänään sain yhden vuoroaan odottaneen projektin tehtyä valmiiksi vaikka eihän tällä kyllä olisi  vielä ollut mikään kiire. Anoppilan varastosta löytyi vanha sitteri joka on ollut viimeksi käytössä ehkä 15 vuotta sitten ja jonka runko oli kyllä kunnossa mutta päälliset eivät todellakaan. Irrotin vanhat päälliset varovasti etteivät hajonneet ihan atomeiksi, heitin pesukoneeseen että enimmät tahrat lähtivät ja ratkoin sitten saumat auki että sain piirrettyä kaavat uusia päällisiä varten.


 Koko päällinen on kaksinkertaisesta kankaasta ja saumatkin ompelin varalta kahteen kertaan että tämä nyt sitten varmasti kestäisi käyttöä. Ratkoin alkuperäisestä päällisestä tuon merkin ja ompelin sen tähän uuteen päälliseen, lisäsin vaan kaveriksi tuollaisen "rakkaudella tehty" merkin myös, omia ompelumerkkejä kun minulla ei toistaiseksi vielä ole. Tämä oli sellainen nollan euron projekti koska päällisen kankaat ovat vanhaa verhoa ja vanhaa pussilakanaa omista varastoista. Hommaan meni alusta loppuun nelisen tuntia, purkamishommiin jouduin ihme kyllä vain kerran vaikka ompelujärjestystä sain miettiä välillä ihan tosissaan.

Niin ja tässä ne sitterin alkuperäiset kankaat vs. uudet päälliset (koekäyttäjänä nalle joka minulla on ollut pienenä unikaverina):


3 kommenttia:

MariaH kirjoitti...

Tosi ihana ♥ (mä vähän toivoin, että meidän sitteri ois ollut nii-in pinttynyt, että olisin saanut ommella uudet päälliset, mutta pesun jäljiltä kuin uusi)Laitoin muuten sulle fb:n kautta viestiä ;)

eitsu kirjoitti...

Voi miten ihana tuunaus, huippukauniista kankaista <3

Villakiana kirjoitti...

Tosi nätti!